LoveMed Service vă oferă servicii de mentenanță, revizii și reparații echipamente stomatologice și de sterilizare, având grijă de siguranța pacienților dumneavoastră și, implicit, de calitatea muncii pe care o prestați.

LoveMed Service - firmă autorizată ANMDM!

Am pornit ca o afacere de familie. Azi, ne laudam cu peste 6 ani de experienta în domeniu - 6 ani în care ne-am straduit sa raspundem cu promptitudine si profesionalism fiecarei solicitari în parte. Suntem o firma autorizata de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, conditie esentiala pentru oferirea unor servicii de cea mai inalta calitate, si muncim cu grija si responsabilitate, devenind partenerul de încredere al tuturor clientilor nostri.

Mentenanță, revizii și reparații echipamente stomatologice și de sterilizare

Ne îngrijim de:

  • unituri dentare si accesorii;

  • compresoare;

  • etuve;

  • autoclave pentru sterilizare;


În plus, va oferim suport tehnic prin telefon, 24/7, pentru orice defectiune!Misiunea noastră


Oferim suport permanent clientilor nostri din cabinete stomatologice si saloane de înfrumusetare, contribuind la buna desfasurare a muncii lor. Ne straduim sa le fim un partener de incredere, prompt la solicitarile individuale, care livreaza servicii de cea mai înalta calitate, într-un timp cat mai scurt.


Viziunea noastră


Ne dorim sa contribuim la siguranta si buna ingrijire a pacientilor, ingrijindu-ne cu responsabilitate de echipamentele utilizate în diversele procese necesare. Credem într-un sistem bine functional, care sa aduca buna stare si prosperitate tuturor agentilor sai.


Valorile după care ne ghidam:

  • Increderea - la fel ca în relatiile personale, si în mediul de business increderea este un factor extrem de important. Credem ca o buna si indelungata relatie de colaborare se bazeaza, în primul rand, pe aceasta.

  • Promptitudinea - Traim în secolul vitezei, unde toate lucrurile se desfasoara într-un ritm alert. Aici, viteza de reactie este esentiala, uneori vitala, mai ales atunci cand vine vorba de o defectiune.

  • Profesionalismul - Este cel care ne dicteaza munca si, pana la urma, cel care ne intareste increderea clientilor nostri.

  • Responsabilitatea - Suntem constienti ca, intr-un fel sau altul, oferim servicii pentru domeniul sanatatii si al infrumusetarii, prin urmare lucram cu atentie la detalii, orientati catre toti specialistii si pacientii care se vor folosi de echipamente.